Codelogic neemt Duitse partij over

Codelogic, ontwikkelaar van Steam-connect klantcontact software, heeft na de overname van een telecompartij eerder dit jaar, in het staartje van 2020 het bedrijf Enterprise Communications GMBH uit Mönchengladbach in Duitsland overgenomen. Enterprise communications is leverancier van een callcenterplatform gericht op de Duitse markt. Het is bekend dat wij groeien en internationale ambities hebben.

“Met deze overname nemen we met het platform en een heel degelijke klantenbase over. Maar we halen ook de kennis in huis om Steam-connect op de Duitse markt te kunnen introduceren” aldus Dennis Schabracq, CEO van Codelogic.

Codelogic vernieuwt ISO9001 en ISO27001 certificering

Codelogic beschikt sinds 2016 over de waardevolle ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. Deze certificaten  ondergaan elk jaar een externe audit en eens in de drie jaar vindt hercertificatie plaats. In november 2020 is de hercertificatie met succes doorlopen. Dit betekent dat Codelogic heeft laten zien haar kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging nog steeds goed op orde te hebben.

Geef een reactie