Consumentenbond velt snoeihard oordeel over Hollandsnieuwe

“Bereikbaarheid Hollandsnieuwe onder de maat”

De Consumentenbond is niet te spreken over de bereikbaarheid van de klantenservice van telecomprovider Hollandsnieuwe. Op hun site laten ze weten al ruim 100 klachten te hebben ontvangen via Klachtenkompas.nl sinds december, veelal over de slechte bereikbaarheid.

Andere klachten over Hollandsnieuwe gaan over nummerbehoud, het kwijtraken van beltegoed, niet werkende simkaarten en slecht netwerkbereik. De Consumentenbond heeft bij de provider aangedrongen op het oplossen van de problemen. Hollandsnieuwe geeft aan bezig te zijn met het verbeteren van de bereikbaarheid van de klantenservice, maar laat weten dat zij pas in de week van 21 maart 2016 weer op volle kracht zijn. Sommige problemen worden volgens Hollandsnieuwe veroorzaakt door de samenvoeging van een aantal systemen.

Hollandsnieuwe is om te huilen. Ik heb 4 aangetekende brieven gestuurd, maar zelfs daarop krijg ik geen reactie. Weet me geen raad meer

Monitoren van klachten

Hollandsnieuwe is niet actief op Klachtenkompas.nl, maar omdat de provider via de eigen klantenservice heel slecht bereikbaar is, heeft de Consumentenbond Hollandsnieuwe gevraagd de recente klachten op Klachtenkompas.nl op te lossen. Als consumenten geen contact met Hollandsnieuwe krijgen, raadt de Consumentenbond aan om de klacht ook op Klachtenkompas.nl te plaatsen. De Consumentenbond zegt de klachten te zullen blijven monitoren.

Geef een reactie