Goede doelen budget voor callcenters en ondernemers

goede doelen budgetHet maakt niet uit of jij medewerker bent van een callcenter, eigenaar of teamleider. Zakelijk kan jij besparen door jouw goede doelen budget te besteden.

Hoewel ik in deze blog praat over de zakelijke mogelijkheden voor het besteden van het goede doelen budget sluit ik af met de mogelijkheid om dat privé ook te doen. Privé kan jij namelijk ook heel veel voordeel krijgen door giften te doen aan een goed doel.

Mijn naam is Alexander van Dijl, ik adviseer bedrijven en particulieren om slimmer met geld om te gaan. Mijn doel is 1000 mensen schuldenvrij te krijgen in 2018. Meer in 2019 en veel meer in 2020. Ik zie een wereld zonder schulden en daar werk ik dan ook naartoe.

Waar kan jij het goede doelen budget aan besteden?

Iedere gift aan een “Algemeen Nut Beogende Instelling” (ANBI) kunnen worden gebruikt voor belastingvoordeel. Giften aan een ANBI instelling mogen met 50% worden verhoogd (tot een maximum van 2500 euro) bij de belastingaangifte. Dit volgens de website Goededoelen.nl. Op deze website lees je meer informatie over hoe goede doelen werken.

Het goede doelen budget besteden en daarover te praten zegt ook iets goed over jouw bedrijf. Wanneer jij geld geeft aan een goed doel en daarover praat met jouw medewerkers of in de algemene communicatie naar buiten, dan krijg jij veelal meer gemotiveerde medewerkers.

Veel callcenters verkopen contracten en donaties van goede doelen. De informatie die jij hier leest kan ook als verkoopargument worden gebruikt. Donateurs kunnen immers extra besparen.

Hoe kan je deze tips privé gebruiken?

Op de website “berekenhet.nl” vind jij de berekeningen en zie jij hoeveel jij kunt besparen. Ga daar slim mee om, want ook de bonussen en extra’s helpen jou als callcentermedewerker verder.

Er zijn heel wat goede doelen waar jij uit kunt kiezen. Kijk daar goed naar, zodat jij het geld niet alleen doneert voor jouw belastingvoordeel, maar het geld ook uit laat komen bij een doel waar jij achterstaat.

Alexander van Dijl

Alexander van Dijl is spreker, financieel specialist, budgettrainer en oprichter van AlexandervanDijl.nl. Zijn missie: om iedereen vrij te maken van de verplichting om te werken en iedereen meer tijd te geven om te doen wat ze leuk vinden! In 2017 richtte hij Alexander van Dijl International op en is nu al hard op weg om meer dan 300 mensen een basisinkomen te geven van €1000 per maand voor het einde van 2018! "Ik wil dat de hele wereld gaat zijn als Magic Kingdom in Walt Disney World! Blije mensen, fantastische service en altijd een geweldige ervaring, waar jij ook heen gaat!"

Geef een reactie