Partner Content Program

Deel uw kennis in het grootste callcenter woordenboek van Nederland.

Het Callcenter Netwerk heeft door zijn unieke opzet een groot publiek weten te trekken. Er is geen andere website in Nederland die alle facetten van de callcenter branche zo bij elkaar laat samenkomen of die een grotere lexicon heeft. En daarom hebben wij beduidend meer bezoekers dan het gemiddelde vakblad of andere gerelateerde website, en onder deze bezoekers / leden bevinden zich vele Decisionmakers.

Wij willen onze leden graag van zoveel mogelijk accurate informatie voorzien, daarom hebben wij het grootste callcenter woordenboek van Nederland samengesteld. Maar branche informatie bieden betekent ook mensen laten weten wat er zoal te koop is op de markt en wie dat aanbiedt. Daarom bieden wij leveranciers ook de mogelijkheid deel te nemen aan dit geweldige project. Als specialist in jouw vakgebied ben jij dé aangewezen persoon om jouw kennis te delen met de gehele branche.

Ook jij kunt actief deelnemen!

Deelnemen aan dit project is belangrijk. Het Callcenter Netwerk richt zich voornamelijk op de onderkant van de branche, de hard werkende agents, sales reps, Supervisors, Recruiters, Facility Managers, Project- en Programma Managers, ICT-ers, etc. . Zij die zichzelf keer op keer moeten bewijzen en daar niet of nauwelijks hulp bij krijgen.

Misschien kan jij je nog herinneren hoe je bent begonnen of wanneer je voor het eerst voor een callcenter ging werken. Kende je alle begrippen? Wist je waar je je op moest richten om de beste resultaten te behalen? Als je antwoord nee is dan wil je de kennis en ervaring die je hebt opgedaan over de jaren wellicht wel delen met je conculega’s dei vandaag de zelfde moeite hebben

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deelnemen op Het populairste Callcenter Netwerk van Nederland, vul dan onderstaand contact formulier in.