Plaats een vacature

Het plaatsen van vacatures gaat bij Het Callcenter Netwerk niet zo als u gewend bent. En dat is maar goed ook.

Normaal gesproken levert u uw vacature aan diverse Recruiters en Uitzendbureaus en plaatst u misschien zelf ook nog een vacature op verschillende Jobsites. Hiermee hoopt u op maximale exposure. Maar er zitten hier wel een aantal haken en ogen aan. Recruiters noemen namelijk nooit het naam van het bedrijf in hun vacatures, omdat ze bang zijn dat sollicitanten zich dan rechtstreeks tot u zullen wenden en zij hun commissie mislopen. Het probleem hierbij is dat mensen die op zoek zijn naar werk steeds gaan reageren op dezelfde vacature. U loopt dan dus het risico dat u dezelfde kandidaat meerdere keren krijgt aangeboden.

 

Het Callcenter Netwerk garandeert exclusiviteit

Als u een vacature plaatst op Het Callcenter Netwerk, voor u zelf als werkgever of voor uw klant als Werver, zorgen wij ervoor dat uw vacature exclusief blijft. Geen andere Recruiter mag dan nog de zelfde vacature plaatsen. Op die manier zorgen wij ervoor dat u veel minder dubbele aanmeldingen krijgt en dat scheelt weer enorm veel frustratie, ook bij de kandidaten.

 

De juiste kandidaten

Met de hoge werkloosheid van tegenwoordig zult u waarschijnlijk ook de nodige aanmeldingen krijgen van mensen die buiten hun eigenlijke vakgebied aan het solliciteren zijn. En dat maakt het selectie proces des te meer gecompliceerd. Er zal namelijk een selectie moeten plaats vinden en wie is daar de beste persoon voor? U als Recruiter begrijpt waarschijnlijk maar al te goed hoe moeilijk het is de juiste kandidaat voor te stellen aan de klant, ook als u zich specifiek op de Callcenter Branche heeft gespecialiseerd. En als werkgever spit u waarschijnlijk niet zelf door al die honderden sollicitatiebrieven, maar laat u de voorselectie doen door iemand van HR.
Van één ding kunt u zeker zijn, een kandidaat van Het Callcenter Netwerk is geëngageerd, goed geïnformeerd en bereid zich steeds te verbeteren. De ideale kandidaat.

 

De juiste selectie

Bij Het Callcenter Netwerk werken professionals met jaren ervaring die ondertussen hun strepen in de branche hebben verdiend. En vaak kennen zij in hun professionele netwerk mensen waar ze persoonlijk voor in zouden staan.

U kunt op hun expertise vertrouwen de juiste selectie voor u te maken en gebruik maken van hun uitgebreide gezamenlijke netwerk voor maximale exposure.

Geef een reactie