Samsung lid van de Klantenservice Federatie

Samsung heeft zich aangesloten bij de Klantenservice Federatie. Daan van der Mijden, Director Customer Service bij Samsung: “Samsung begrijpt dat onderscheidend zijn meer betekent dan alleen het ontwikkelen van goede en innovatieve producten. De klantbeleving en –interactie staan centraal en door middel van traditionele en nieuwe kanalen proberen we de consumenten optimaal te ondersteunen; niet enkel bij storingen. Wij bieden een volledige ondersteuning voor alle Samsung-apparaten die deel uitmaken van een groter ecosysteem, het Smart Home. Producten staan niet langer op zichzelf en daarmee veranderen ook de behoeften van consumenten.

Vanuit Samsung Customer Service zijn we er voor de consument vanaf het moment van aankoop tot aan het moment van vervanging, vele jaren later. Het lidmaatschap van de Klantenservice Federatie is belangrijk voor Samsung als medium om ervaringen uit te wisselen met anderen en samen tot een nog betere klantbeleving te komen.”

De Klantenservice Federatie is verheugd met het lidmaatschap van Samsung. Directeur Geeske te Gussinklo: “Ontwikkelingen gaan snel; in technologie en in klantcontact. Een van de trends in klantcontact die we signaleren is mobile first; dat we nu een lid hebben dat dat zelf mogelijk maakt, vind ik een aanwinst.”

Geef een reactie